Objavljeno: 17.11.2021.

''BOŽIĆ U VITEZU 2021.'' - JAVNI POZIV KREATIVCIMA I UGOSTITELJIMA

Općina Vitez u suradnji sa udrugama, institucijama, poduzećima i pojedincima organizira manifestaciju “Božić u Vitezu 2021.” koja će se održati dana 18. i 19. prosinca na gradskom trgu u Vitezu.
Pozivamo sve kreativce koji se bave izradom rukotvorina, božićnih i novogodišnjih ukrasa, izradom prirodnih proizvoda, kozmetičkih preparata, drvenih ukrasa, cvjetnih aranžmana, sve vas koji pravite poslastice ili božićne kolačiće, da nam se javite i budete dio “Božića u Vitezu 2021”.
Također, pozivamo sve zainteresirane ugostitelje da svojom ponudom, hranom, kuhanim vinom, toplim napitcima, pecivima obogate božićni ugođaj.
Napominjemo da pravo sudjelovanja imaju samo prijavljeni kreativci i ugostitelji te da ove godine nisu u obavezi plaćati kotizaciju za korištenje štandova!
Pozivamo i sve vas, ljude dobre volje, koji na bilo koji drugi način možete dati svoj doprinos i podršku da nam se priključite, kako bi Božić u Vitezu bio ljepši i radosniji.
Javni poziv je otvoren od 16.11.2021. do 06.12.2021. godine, nakon čega će povjerenstvo donijeti konačnu odluku o odabranim sudionicima.
Svoje prijave možete slati na e-mail: marija.jozic@opcinavitez.info i kristijan@opcinavitez.info ili doći osobno u urede općine kod Marije Jozić ili Kristijana Kulić. Za sve dodatne informacije zvati kontakt telefone: 030/718 206 Marija Jozić  i 030/718 203  Kristijan Kulić.
VAŽNO: Obavještavamo sve vas da će povjerenstvo pratiti razvoj epidemiološke situacije te u skladu sa mjerama donositi odluke o kojima ćete biti na vrijeme obavješteni.
Radujemo se vašoj prijavi!